Fototur med Trond.J

Kjempe fototur til Isesjøen og Tveter med Trond.J vi så masse fugler og fikk tatt en del bilder av dem, startet med att vi så 2 traner som vi ikke fikk tatt bilde av da dem fløy og forsvant bak noen trær, men litt lengre bort så vi dem igjen langt bort å tok ett bilde som ikke ble så bra, men for dokumentere att vi så dem ble det bilde.

2 Traner over Isesjøen

Videre på turen kom dagens høydepunkt å det var en fiskeørn som svevde over Isesjøen å letet etter noe fisk å fange, vi så ikke att den fant noe å fange, men den var over oss i ganske lang tid å det så ikke ut som den brydde seg om att vi satt på bakken å tok bilder av den, regner jo med att den så oss selv om vi satt i skyggen av noen busker, men må si att det var en flott opplevelse å observere den flotte fuglen oppe på Isesjøen.

Fisekeørn over Isesjøen

Etter att fiskeørnen ble så langt borte att vi ikke så den lengre kjørte vi videre mot Tveter for å se etter mer og ta bilde av.

Kom da over 2 traner som satt ute på ett jorde, så vi stoppet bilen å gikk ut for å ta bilder av dem, da bestemte vi oss for å prøve å snike oss litt nærmere for da å få beder bilder, etter att vi fikk luska oss nærmere fikk vi tatt en del bra bilder føre dem så oss å fløy litt lengre bort.

En av 2 traner som satt på jorde

Rett føre tranene så vi musvåk som satt på bakken å da må man være rask når en skal ta bilde å vi hang nok litt etter der, men fikk ett dårlig bilde, men ett bilde som er dårlig er bedre en ingen bilder.

Musvåk

Det var vel alt av store fugler, fikk noen bilder av noen små også, men dem bryr jeg meg ikke om å legge ut her.

Videre prøvde vi en vei som jeg aldrig hadde prøvd før å det var nok ikke dumt for ett stykke inn på den veien kom vi over ett rådyr som ble like paff som vi ble, 4-5 meter unna stod den bare helt stille i 20-25 sek å det er jo massevis av tid å ta noen bilder føre den stakk av sted uten å si hade 🙂

Rådyr

Til slutt vil jeg bare nevne att rundt Isesjøen og Tveter er det ett fantastisk dyre rike og att det er så synd att folk driver å kaster så mye søppel der oppe, i dag så jeg att det hadde blitt kastet ett gammelt TV der opp å gud vet hvor lang tid føre det blir brutt ned, det er så trist att folk kan gjøre det..

Men turen jeg og Trond.J hadde der oppe var helt topp så takk for den turen 🙂

Fra samme tur, rådyr nr2

Share This: